A
A
A

Cas Nord

CENTRUL DE ASISTENȚĂ A CONSUMATORILOR NORD (CAS Bălți) este o structură regională, alternativă, neguvernamentală, care oferă servicii de informare și consultanță consumatorilor, agenților economici, instituțiilor de stat și altor actori interesați în domeniu, susține activități de promovare a drepturilor consumatorilor, activități de instruire, participă la soluționarea cazurilor de încălcare a drepturilor consumatorilor, acordarea asistenței juridice beneficiarilor. Prin aceste eforturi, CASC Nord va contribui la sporirea securității alimentare a consumatorilor.

North
md-nord

CENTRUL DE ASISTENȚĂ A CONSUMATORILOR NORD ( CAS Bălți) este administrat de AO ”Clinica Juridică Universitară Bălți”. Activitățile proiectului sunt implementate în parteneriat cu instituțiile locale care activează în domeniul securității alimentare și apărării Drepturilor Consumătorilor.

user

Persoana de contact: Maria Barbalat

 

user

Coordonator de proiect:

Olesea Tabarcea

pin
str. Pușkin 38, blocul 5, of. 511, mun. Bălți
call
+373 (231) 52 476
Cas Nord
CENTRUL DE ASISTENȚĂ A CONSUMATORILOR NORD (CAS Bălți) este o structură regională, alternativă, neguvernamentală, care oferă servicii de informare și consultanță consumatorilor, agenților economici, instituțiilor de sta...