A
A
A

6 alimente care te ajută sa elimini nicotina din organism

Depune o plângere

6 alimente care te ajută sa elimini nicotina din organism

Mar 04, 2015
user
CAS Centru
Views:
693

Sorry, this entry is only available in Romanian.

Stiti bine ca fumatul este daunator organismului. Aproape toti fumatorii sunt constienti de pericolele la care se expun, insa nu reusesc sa se lase de acest viciu. Nicotina inhalata poate creste tensiunea arteriala si iti poate distruge plamanii. Chiar si dupa ce persoana se lasa de fumat, urmele nicotinei raman in organism pentru o lunga perioada de timp.

Cele sase alimente pe care le vom enumera te pot ajuta sa scapi mai repede de nicotina acumulata in organism astfel:

Broccoli – Este bogat in vitamina C si B5. Fumatul scade nivelul vitaminei C din organism. Consumand broccoli, nivelul vitaminei C va creste, ceea ce te va ajuta sa elimini destul de repede nicotina.

Portocalele – Sucul de portocale este bogat in vitamina C. Consumul regulat de portocale iti va intari sistemul imunitar si te va ajuta sa elimini stresul.

Sucul de morcov – Cand fumezi o tigara, trebuie sa stii ca nicotina ramane in organism timp de trei zile. Ea iti poate afecta destul de mult pielea. Sucul de morcovi este bun pentru piele, fiind bogat in vitamina A, C, K si B care te vor ajuta sa elimini in mod eficient nicotina din organism.

Spanacul – Recunoscut ca unul dintre cele mai sanatoase alimente, spanacul este bogat in continut de acid folic, ceea ce te va ajuta la eliminarea nicotinei.

Kiwi – Acest miraculos fruct te va ajuta sa elimini nicotina din organism datorita continutului ridicat de vitamina A, C si E. In timpul fumatului, nivelul celor trei vitamine scade, de aceea este indicat un consum ridicat de kiwi.

Apa – Fumatul conduce la dezhidratare. In conformitate cu multe studii, consumul suficient de apa, te ajuta la o buna hidratare si in cazul in care vrei sa renunti la acest viciu, este una dintre cele mai bune cai. Asadar, de fiecare data cand vrei sa fumezi o tigara, bea un pahar de apa si pofta ti se va domoli. Deasemenea consumul de apa constituie unul dintre cele mai bune moduri prin care poti elimina nicotina din organism.

Depune o plângere
Ai cumpărat alimente alterate sau necalitative? Îți oferim gratuit consiliere și asistență juridică primară